Van Beek Techniek  Online catalogus |  Download brochures 
 Home | Schoorsteenkappen | Decoratie | Machines | Contact  

Schoorsteenkap model S1010V
Schoorsteenkap model S2005V
Schoorsteenkap model S3090V
Schoorsteenkap model S2015R
Gebogen schouwkap
Schoorsteenkappen
Schoorsteenkap model S3060V Schoorsteenkappen maken we evenals het hekwerk op maat. Van eenvoudige modellen tot luxe kappen met bijvoorbeeld een windwijzer.
Ook kan de kap versierd worden met bollen, punten of krullen. Meer mogelijkheden kunt u vinden in onze schoorsteenkappen folder.
De schoorsteenkap punt kan vlak of gebogen worden uitgevoerd, de bevestiging kan met eenvoudige rechte steunen of met sierlijke krullen.

Alle schoorsteenkappen inclusief de steunen en windwijzers worden geheel van RVS gemaakt. Met een poedercoating in de gewenste kleur is de levensduur van de schoorsteenkap bijna onbeperkt.

Levering door heel Nederland, uitgezonderd de Waddeneilanden.

In onze brochure vind u verschillende modellen schoorsteenkappen (inclusief prijzen), maar uiteraard is het ook mogelijk een schoorsteenkap en/of windwijzer volgens uw eigen ontwerp te maken.
Zoekt u een schoorsteenkap, download dan onze schoorsteenkappen folder van de downloadpagina! Ook is er nu een schoorsteenkappen overzicht online te bekijken.

U kunt de folder ook per e-mail of telefoon/fax aanvragen.

Windwijzers
In de schoorsteenkappen folder zijn ook standaard windwijzer modellen opgenomen.
Van een aantal windwijzers vind u hiernaast en in de rechterkolom een afbeelding.
Vind u in onze folder niet het model wat u zoekt of hebt u een idee voor een speciale windwijzer? Met onze computergestuurde snijbank kan uit plaatmateriaal elke gewenste vorm gesneden worden.
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Windwijzer 'Duif'
Windwijzer 'Paard'Windwijzer 'Haan' in koper
Windwijzer 'Arend' in koper